Inspiratiemagazine OpVakantie! 2021-2022

Na een lange tijd van beperkte reismogelijkheden en contacten, zou je haast vergeten hoe inspirerend ontmoetingen zijn. In het bijzonder op vakantie. Kennismaken met vreemde culturen, een bestemming ten volle beleven, het gevoel weer vrij te mogen zijn.

Magazine reisinspiratie OpVakantie 2021-2022 | Travel 4U Experts Beersel – Travel Expert Sophie Vyncke
40 pagina's reisinspiratie
Boordevol ideeën voor reizen met familie, culinair en actief genieten, cruises ...
Europa, Latijns-Amerika, Azië, Afrika ...

Maak je reisdromen opnieuw waar in 2022

Eindelijk is de wereld terug aan het openen en merken we dagelijks de groeiende goesting om weer volop van een deugddoende vakantie te genieten. In aanloop naar het nieuwe jaar kijken we er dan ook reikhalzend naar uit om jullie reisplannen opnieuw waar te maken.

Brede waaier aan vakantie tips

In dit magazine inspireren we je alvast graag met een gevarieerde selectie bestemmingen en mogelijkheden. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg. Cruiseliefhebber? We tonen je opnieuw een diverse waaier aan routes en stellen je graag enkele nieuwe cruiseschepen voor.

Op vakantie zonder zorgen

Waar wacht je nog op om je reizen veilig en gerust te realiseren? Als we één ding geleerd hebben de voorbije twee jaar, is het dat je je dromen best niet te lang uitstelt. Reken daarvoor op ons, je vertrouwde reisprofessional. Zo ben je altijd zeker van bijstand en bescherming conform de Belgische reiswetgeving, voor een vakantie zonder zorgen.

Graag een gedrukt exemplaar?

We lieten dit magazine ook kwalitatief drukken. Contacteer ons voor een gratis exemplaar.

Interesse?

Vul het formulier in. Ik stuur je graag meer informatie.