Rondreizen Peru & Latijns Amerika

Peru is een sprekend voorbeeld van de adembenemende natuur die je in Zuid-Amerika kan vinden. De variatie in landschappen is enorm: van tropische stranden, over de machtige Andes bergen tot het gigantische Amazonewoud, van uitgestrekte woestijngebieden tot het hoogste grote meer ter wereld het Titicacameer.
 
Die variatie aan landschappen en klimaten is de habitat van een fascinerende mix van indianenculturen met een indrukwekkend rijk erfgoed en tegelijk nog steeds levendige kleurrijke couleur locale. Het mystische Machu Picchu is wereldberoemd, maar daarnaast zijn er nog tal van indrukwekkende archeologische sites die het ontdekken waard zijn.
Die variatie aan landschappen zorgt ook voor een bijzondere variatie aan lokale lekkernijen. Een bijzondere mix van producten en smaken die in Peru tot de lekkerste keuken ter wereld versmolten is. Het zal je misschien verrassen, maar op de World Tourism Awards is Peru reeds vele jaren de onbetwiste winnaar als World’s Leading Culinary Destination. Ook in andere Latijns-Amerikaanse landen kan je genieten van lekkere wijnen en eten.
 
En wat Peru betreft, kunnen we je  een ongelooflijke extra meerwaarde bieden om het échte Peru te leren kennen, doordat we een geprivilegieerde samenwerking hebben met Marcelo Morales, zaakvoerder van de lokale incoming touroperator Peru Inca Reizen. Samen kunnen we van je reisdromen een onvergetelijke Peru-reis maken doordat Marcelo in Peru woont en werkt en ik jouw reis met Europese waarborgen kan samenstellen en opvolgen. En doordat we enkel met lokale bedrijven en mensen, geniet iedereen een eerlijk loon aan waarmee ze hun leven in de hoge bergen of in de jungle regio kunnen verbeteren.

Gespecialiseerd in Peru en Latijns Amerika

Titicacameer

Machu Picchu

Kleurrijke cultuur

Rondreizen Peru & Latijns Amerika in de kijker

Voorstelling reis Amazing Japan 2025

Reismagazine OpVakantie! vol reisinspiratie voor zomer 2024

Groepsreis Egypte 2025: In het spoor van de farao’s

Boek een safari reis bij Travel4UExperts

Staffe Promo Safari in Zuid-Afrika

Nijlcruise Egypte Cruise - 3x Riviercruise met Nederlandstalige begeleiding | Travel 4U Experts Beersel – Travel Expert Sophie Vyncke

3x Riviercruise met Nederlandstalige begeleiding

Malta Winter Vakantie Adults Only