Begeleide cruise

Travel 4U Experts uit Beersel helpt je met veel plezier verder om een begeleide cruise te vinden die het best bij jouw reisplannen past. Dankzij mijn negen jaar ervaring in de cruise-industrie heb ik de nodige expertise om de juiste rederij en vaarroute uit het ruime en gevarieerde aanbod te kiezen. Zo ga je gemakkelijk op reis zonder zorgen.

Een begeleide cruise langs de mooiste plaatsen

Wil jij graag op citytrip naar Rome of Barcelona? Combineer het dan met een cruise langs Valetta in Malta of Marseille en Nice aan de Côte d’Azur. Dankzij de reizen op maat die ik voor jou plan, geniet je met het hele gezin van een fantastische vakantie in de Caraïben of Emiraten. Je resort vaart ondertussen rustig van de ene naar de andere prachtige bestemming. Heb je liever een kleinschaligere en intiemere begeleide cruise? Dan is yachting met Seadream of een expeditiecruise met Ponant beslist een aanrader. Als je eerder een culturele ontdekker bent, dan is een aangename riviercruise ideaal voor jou. De geschiedenis van een land kan je vaak ontdekken langs de oevers van zijn voornaamste rivieren. Denk maar aan de vele kastelen, burchten en wijnstreken langs de Loire en de Donau.

Contacteer me voor een reisaanvraag

Zie je een begeleide cruise al helemaal zitten? Of wil je graag een volledige wereldreis plannen? Ik sta altijd voor je klaar om je hierbij te begeleiden. Maak snel een afspraak en samen bespreken we de verschillende mogelijkheden. Online vind je alvast de reizen die in de kijker staan. Wie weet vind je daar wel een reis die je interesseert. Contacteer me voor meer informatie zeker op het nummer 0496 12 32 00.

Cruises en yachting in de kijker

Nijlcruise Egypte Cruise - 3x Riviercruise met Nederlandstalige begeleiding | Travel 4U Experts Beersel – Travel Expert Sophie Vyncke

3x Riviercruise met Nederlandstalige begeleiding

Holland America Line Rotterdam - Cruise Noorse fjorden vanuit Amsterdam | Travel 4U Experts Beersel – Travel Expert Sophie Vyncke

Doop nieuwste Holland America Line schip: de Rotterdam

Cruise Noorse fjorden vanuit Amsterdam | Travel 4U Experts Beersel – Travel Expert Sophie Vyncke

Cruise Noorse fjorden vanuit Amsterdam

Riviercruise op de Douro, rivier van goud

Specialiteiten in cruises en yachting

Familie cruises

Luxe cruises

Expeditiecruises